Pischinger – Ausztria hagyományokban gazdag ostyaspecialistája
1849-ben Bécsben alapította Oskar Pischinger, fia, Oskar 1881-ben alkotta meg az ország határain túl is ismert és a mai napig kedvelt Pischinger Tortát.
2006-ban a Pischinger ostyaspecialista bécsi családi üzem, a Confiserie Heindl része lett, amely az 1953-as alapítása óta a legfinomabb praliné és édesség-különlegességek gyártója.
Pischinger az egyik legrégebbi, piacon található osztrák édességmárka a mai napig. A lágy, ropogós ostyakülönlegességek még ma is Oskar Pischinger hagyományos – szigorúan őrzött –eredeti receptúrája szerint készülnek.
Gyártásuk mindig igény szerint történik, ez garantálja a páratlan ízélményt – és így érvényes több mint 170 év után is a mondás: Pischinger… mindig a legjobbat!
A minőség és a fenntarthatóság eszméje
A legjobb minőségű alapanyagok a praliné és ostyakülönlegességek minőségének előfeltételei. Ezért nemcsak a beszállítók kiválasztása történik szigorú előírások alapján; előkészítés előtt minden egyes hozzávalót a belső minőségirányítás többször is ellenőriz. Ez – és a munkatársak „édes dolgok” iránti szeretete garantálja a legjobb minőséget és a legnagyobb élvezetet mindenki számára.
A környezetvédelem és a fenntarthatóság elsőbbséget élvez a vállalaton belül. Ez az eszme a teljes értékláncot átfogja - a nyersanyagok szállításától, a gyártáson és a csomagoláson át az értékesítésig. „Családi vállalkozásként felelősek vagyunk – nemcsak önmagunkért, hanem a jövő generációjáért is!“, így nyilatkozott Andreas Heindl ügyvezető.